Stillesind.dk
Menu
Forside
Hvad er
Peak States
Primær cellen
Triune Brain
Interview med
Grant
Artikler
Om Anja
Om Anita
Kontakt
Links
Nyheder
Brochure
Behandling
 
         
  Interview med Grant McFetridge
Listen to the question or the answer by clicking on the "lyt her"
 
         
  Welcome to Grant McFetridge.  lyt her

Question 1: What are Peak States in your own words?  lyt her
Answer 1: What are Peak States in your own words?  lyt her

Question 2: Is it healing or is it Therapy?  lyt her
Answer 2: Is it healing or is it Therapy?  lyt her

Question 3: If you have the thought that we are here for a reason, how does that do with Peak States?  lyt her
Answer 3: If you have the thought that we are here for a reason, how does that do with Peak States?  lyt her

Question 4: What is it that makes it unique and special, compared to other forms of healing or Therapy?  lyt her
Answer 4: What is it that makes it unique and special, compared to other forms of healing or Therapy?  lyt her

Question 5:  What is your background? What is your personal drive or inspiration?  lyt her
Answer 5: What is your background? What is your personal drive or inspiration?  lyt her

Question 6: In some forms of therapy you relive situations, emotions and maybe pain. How do you se Peakstates in comparisons?  lyt her
Answer 6: In some forms of therapy you relive situations, emotions and maybe pain. How do you se Peak States in comparisons?  lyt her

Question 7: How is it that you seem sure that you can stop the voices in the heads of  schizophrenics, when nobody else has had any success in this field?  lyt her
Answer 7: How is it that you seem sure that you can stop the voices in the heads of  schizophrenics, when nobody else has had any success in this field? lyt her

Question 8: Could you tell us a little bit more about the Clinics and projects.  lyt her
Answer 8: Could you tell us a little bit more about the Clinics and projects.  lyt her

Question 9: What other illnesses besides schizophrenia do you have in the pipeline?  lyt her
Answer 9: What other illnesses besides schizophrenia do you have in the pipeline?  lyt her

Question 10: What success have you had creating Peak States in yourself and in others? 
lyt her   
Answer 10: What success have you had creating Peak States in yourself and in others?
lyt her

Question 11: When did you know that this was a big brake through?  lyt her
Answer 11: When did you know that this was a big brake through?  lyt her

Question 12: Why would we want Peak States?  lyt her
Answer 12: Why would we want Peak States?  lyt her

Question 13: Can everybody benefit from Peak States?  lyt her
Answer 13: Can everybody benefit from Peak States?  lyt her

Question 14: The Apex affect, what is that?  lyt her
Answer 14: The Apex affect, what is that?  lyt her

The whole interview

Thank you!

Please note that the Scottish clinic is not open yet!
 
         
 

Peak States

 
         
         
 

NOTE: De behandlingsformer som denne hjemmeside tilbyder, er ikke en erstatning for at søge almindelig lægehjælp eller anden psykologisk hjælp